понедельник, 20 сентября 2021 г.

Запрошуємо до семінару

Шановні колеги!
22-24 вересня 2021 року відбудеться інтернет-семінар з теми «Сучасні форми краєзнавчої роботи в бібліотеці».Планом семінару для надання відповідного сертифікату передбачено виконання робіт обсягом 12 академічних годин, з них:
̶  ознайомлення із сучасними формами краєзнавчої роботи в бібліотеці – 2 год.,
̶  з’ясування особливостей роботи з актуальною версією ЗапоВікі – 1 год.,
̶  участь у створенні колективної віртуальної скарбнички з краєзнавчої роботи – 2 год.,
̶  розробка сценарію заходу певної форми з краєзнавчої тематики, розміщення його у соціальній мережі Facebook за визначеними хештегами – 3 год.,
̶  оформлення сторінки на обраного письменника у веб-енциклопедії "Письменники Запорізького краю" – 4 год.
Усім, хто бажає брати участь в семінарі та отримати сертифікат, необхідно:
Зареєструватись до участі в семінарі за посиланням: https://forms.gle/GjdSTC7LSKvkAp4EA
В зв’язку з великим попитом на семінар і обмеженою кількістю підключень до Google Meet, пропонується дві форми участі в заході, а саме:
1. Група, якій надається можливість брати участь у вебінарі з ознайомлення із сучасними формами краєзнавчої роботи в бібліотеці та консультації з особливостей роботи з актуальною версією ЗапоВікі. Це перші 99 зареєстрованих учасників, які отримають запрошення на вебінар і консультацію через електронну пошту.
2. Група, яка самостійно ознайомлюється з матеріалами вебінару та консультації, розміщеними на сторінці інтернет-семінару у блозі «Шкільна бібліотека в меді@просторі». Це учасники, які за списком реєстрації матимуть порядковий номер 100 і більше.
3. Практичні завдання обидві групи учасників виконують самостійно за інструкціями розміщеними також на сторінці семінару у блозі «Шкільна бібліотека в меді@просторі».
4. Для усіх учасників надається можливість проконсультуватись з виконання практичних завдань кожного дня з 22 по 24 вересня 2021 року з 15.00 до 16.00 на платформі Google Meet https://meet.google.com/jry-xaem-yfn або через електронну пошту bibl.zoippo@gmail.com
5. Посилання на сторінку семінару у блозі «Шкільна бібліотека в меді@просторі» буде повідомлено електронною поштою.
Нагадую, що реєстрація – це тільки заявка на участь в семінарі, наявність однієї реєстрації не надає можливості отримати сертифікат.
Сертифікат за повним обсягом програми семінару буде наданий за умови якісного виконання не менше 75% пропонованого завдання за час проведення інтернет-семінару.

Запрошую взяти участь в інтернет-семінарі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...