среда, 10 июня 2020 г.

Підсумки Всеукраїнського конкурсу

В червні 2020 року завершився всеукраїнський етап конкурсу "Шкільна бібліотека – 2020" – змагання професійної майстерності бібліотечних і педагогічних працівників. В конкурсі брали участь 64 роботи, які представляли 79 учасників з 16 областей України. 
Нашу область представляли 2 бібліотекаря: Семеренко Світлана Іванівна (ПНЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Енергодарської міської ради) в номінації "Медіакультура в бібліотечному просторі" та Євтушенко Ірина Вікторівна (Новомиколаївська ЗШ І-ІІІ ступенів Мелітопольського району) в номінації "Бібліотека – територія читання".
За результатами роботи всеукраїнського журі обидві колеги увійшли до складу 5-х лідерів в кожній із зазначених номінацій.

Вітаємо наших колег з перемогою у всеукраїнському етапі конкурсу "Шкільна бібліотека – 2020!! Бажаємо завжди бути в пошуку цікавих креативних ідей, а також творчих знахідок для професійної діяльності. Хай постійно знаходяться в реалізації нових задумів, завжди відчувають радість від їх запровадження, ніколи не розлучаються з натхненням! 
Творчих злетів, радості від перемог!
Детальніше 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...