пятница, 29 мая 2020 г.

Громадське обговорення законопроєкту

Громадське обговорення законопроєкту 
"Про бібліотеки і бібліотечну справу" (нова редакція)

Міністерство культури та інформаційної політики України організувало громадське обговорення проєкту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу" (нова редакція). 
Проєкт акта розроблено у зв’язку з необхідністю впорядкування на законодавчому рівні бібліотечної сфери, приведення законодавства у відповідність до міжнародних стандартів та забезпечення громадян якісними бібліотечними послугами. 
Зауваження і пропозиції до проєкту Закону приймаються від фізичних та юридичних осіб до 05 червня 2020 року в електронному вигляді на електронну адресу pritulakv90@gmail.com

Пропозиції приймаються у формі порівняльної таблиці із змістом існуючої норми закону, редакції, запропонованої Міністерством та пропонованого формулювання чи зауваження і його обґрунтуванням. 
Надані пропозиції та зауваження будуть розглянуті під час доопрацювання законопроєкту. Результати консультацій будуть розміщені на офіційному вебсайті МКІП. 
Уповноважена особа за проведення консультацій щодо проєкту акта – державний експерт експертної групи з бібліотек та розвитку читання Директорату культури і мистецтв Міністерства культури та інформаційної політики України Притула Катерина Вікторівна +38 050 305 75 66. 
Посилання на документи: 
Громадське обговорення законопроєкту "Про бібліотеки і бібліотечну справу"
(нова редакція)

Заходьте на сторфнку блогу https://nb-notabene.blogspot.com/p/blog-page_37.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...