понедельник, 24 октября 2022 г.

Міжнародний день ШБ


Дорогі друзі! 
Сьогодні, 24 жовтня 2022 року, відзначається Міжнародний день шкільних бібліотек – свято, засновником якого ще у 20 столітті стала всесвітня організація ЮНЕСКО, з ініціативи Міжнародної асоціації шкільних бібліотек. У нас, в Україні, Міжнародний день шкільних бібліотек відзначається щороку четвертого понеділка жовтня
Вітаю Вас, шановні шкільні бібліотекарі, зі святом – із Міжнародним днем шкільних бібліотек!
Бажаю Вам, щоб шкільні бібліотеки завжди залишались актуальними. Нехай вони поповнюються сучасною літературою, мають можливість передплачувати найцікавіші періодичні видання для дітей та дорослих. Нехай кожен користувач бібліотеки завжди зможе знайти для себе в шкільній бібліотеці щось нове, цікаве та незвичайне. Нехай шкільна бібліотека стане справжнім помічником для кожного, сучасним центром, де буде можливість не лише знайти нову інформацію, а й опрацювати, візуалізувати її за потреби. Нехай шкільна бібліотека стане другом та порадником як учням, так і дорослим читачам.
А сьогодні особливо хочеться побажати Вам всім миру, терпимості та терпіння. Нехай Ваші бібліотеки залишаться в цей складний час для нашої країни цілими, не пошкодженими, хай минуть їх руйнування. Все буде Україна!
Зі святом!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...