понедельник, 17 октября 2022 г.

Інформаційна продукція Місячників ШБ


Традиційно за результатами проведення Місячника в освітніх закладах Запорізької області створювався колективний інформаційний продукт, який сприяв представленню інноваційних форм роботи, різноманітних заходів, матеріалів з досвіду шкільних бібліотекарів.
Серед таких продуктів були віртуальні дошки, матеріали проєкту, повідомлення в соціальній мережі Facebook, але найчастіше це був часопис – періодичне видання в електронному вигляді. Серед колективних інформаційних продуктів слід зазначити:
2014 р. – Обласний проєкт "Шкільний бібліотекар пропонує..." (рос.) https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Областной_проект_«Школьный_библиотекарь_предлагает...»
2015 р. – Електронний часопис "Виховуємо громадянина-патріота України!" https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Електронний_часопис_"Виховуємо_громадянина-патріота_України!"
2016 р. – Електронний часопис "Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів" https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Електронний_часопис_"Книга_і_читання_–_важливий_чинник_у_вихованні_духовних_цінностей_учнів"
2017 р. – Електронний часопис "Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя" https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Електронний_часопис_"Шкільна_бібліотека_–_за_здоровий_спосіб_життя"
2018 р. – Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини (до 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського). Зроблено з натхненням. Місячник шкільних бібліотек у Запорізькій області https://padlet.com/bibl_zoippo/mesjachnikschool
2019 р. – Електронний часопис "Сучасна бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня" https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Електронний_часопис_"Сучасна_бібліотека_Нової_української_школи_–_простір_для_освітніх_можливостей_кожного_учня"
2020 р. – Бібліотечний паркан "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Зроблено з натхненням до Місячника шкільних бібліотек у Запорізькій області https://padlet.com/krizshko_l/bibl_parkan_2020
2021 р. – Група Facebook "Шкільні бібліотекарі Запорізького краю" (#місячник_шкільних_бібліотек_zp) https://www.facebook.com/groups/1052201361971388/
Тож продовжуємо традицію і спробуємо оформити на ЗапоВікі у 2022 році електронний часопис "В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!" https://zoippo.net.ua/zapowiki/index.php/Електронний_часопис_"В_нас_єдина_мета_–_Україна_свята,_нездоланна_ніким_і_ніколи!", але учасники Місячника мають можливість виставляти свої матеріали і групі Facebook "Шкільні бібліотекарі Запорізького краю" за хештегами: #місячник_шкільних_бібліотек_zp і #патріотичне_виховання.
Долучайтесь до створення інфомаційного продукту, 2022!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...