воскресенье, 26 сентября 2021 г.

Всеукраїнський день бібліотек - 2021

Колеги, друзі! 30 вересня у всіх, хто любить книжки, бібліотеки, Свято – Всеукраїнський день бібліотек!
Девіз Української бібліотечної асоціації - 2021 – «Бібліотека – твоя точка опори!». Адже саме в бібліотеках кожен може віднайти її, свою точку опори. Сюди приходять за книжками, посидіти в інтернеті, отримати нові знання й освоїти нові вміння, попрацювати над проєктами, розважитися, поспілкуватися з друзями, сплатити за комунальні послуги, зустрітися з бізнес-партнерами і просто побути наодинці й подумати. Сучасні бібліотеки незамінні для розвитку та віднайдення себе у професії, для особистого розвитку й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації, для емоційної та психологічної рівноваги, для мрій та їхнього здійснення.

Бібліотека ‒ місце, де сходяться минуле з теперішнім та майбутнім. Бібліотеки не лише творять «пам'ять» людства, нації, держави, спільнот, людей ‒ бібліотеки творять майбутнє успішних незалежних людей, спільнот, держави, нації, людства!

До Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня ВГО Українська бібліотечна асоціація оголошує фоточелендж у Facebook “Бібліотека – твоя точка опори”!
Підтримаємо цей захід!
Запрошую бібліотекарів, читачів долучитись до фоточеленджу 30 вересня 2021 року (упродовж дня, до 24.00), разом відсвяткувати Всеукраїнський день бібліотек, зробити фото і розмістити його у Facebook з хештегами #моябібліотека #бібліотекаzp
Запрошуємо до участі
у фоточеленджі “Бібліотека – твоя точка опори”!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...