суббота, 17 октября 2020 г.

Обліковуємо мережеві заходи

Шановні колеги!

Сьогодні Інтернет – це важлива складова способу життя різних поколінь, тому в бібліотеках широкого поширення набувають такі форми роботи з читачами як мережеві заходи (акції, проєкти, вебквести, конкурси, марафони, фестивалі тощо). Ці заходи передбачають творчу, пошукову або дослідницьку тощо діяльність в мережі Інтернет з метою створення засобами сучасних інтернет-сервісів оригінального о електронного продукту (літературної карти, віртуальної книжкової виставки, скарбнички цитат літературних героїв, антології творів письменника-ювіляра в аудіо чи відео форматах, книжкового блогу тощо).
Мережеві заходи дозволяють розширити зону діяльності бібліотеки з читачами, її виходу за межі своїх приміщень, сприяють співробітництву між бібліотеками закладів освіти громади, району, міста, області тощо та розвитку партнерських відносин з іншими організаціями.
З метою реклами мережевих заходів, що проводять бібліотеки освітніх закладів області, залучення читачів до участі в них, організуємо їх облік в таблиці.

Для цього просимо бібліотекарів внести відповідну інформацію про мережевий захід до таблиці та надіслати короткий анонс на нього на e-mail: bibl.zoippo@gmail.com для розміщення його в блозі "NB-Nota Bene".

Таблиця обліку мережевих заходів
Підтримуйте пропозицію та повідомляйте про захід!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...