четверг, 1 октября 2020 г.

Розпочався Місячник

Сьогодні розпочався Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, гаслом якого є "ШКІЛЬНА БІБЛІОТЕКА ТА ЕКОЛОГІЧНА ПРОСВІТА УЧНІВ". Місячник за традицією проводиться з 1 по 31 жовтня кожного року. 
Для організації та проведення Місячника у ваших закладах освіти, громадах, районах, містах пропонуємо вам рекомендації та матеріали, які розміщені на: 
- сторінках ЗапоВікі "Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек "Шкільна бібліотека і екологічна просвіта"" та "Екологопросвітницька діяльність бібліотеки"; 
- сайті "Екологічне асорті. ЕкоДень у бібліотеці", створеному учасниками інтернет-семінару "Роль бібліотеки ЗЗСО в організації екологічного виховання здобувачів освіти", який проведено КЗ "Запорізький ОІППО" ЗОР у квітні 2020 року. 
Матеріали, що розміщені на сторінках Заповікі, а також заходи, запропоновані командами – учасниками інтернет-семінару, можуть стати у нагоді усім бажаючим (бібліотекарям, педагогам, класоводам, вихователям) для популяризації екологічних знань, проведення роботи з екологічного виховання серед дітей і молоді або стати поштовхом для створення власних сучасних заходів. 
Для отримання зворотного зв’язку, надання можливості поділитись своїми доробками, розповісти про проведені заходи, висловити власні думки, враження від Місячника, заходів колег, оцінити їх пропонуємо
бібліотечний паркан. 
ЗАХОДЬТЕ! ВИКОРИСТОВУЙТЕ! ПРОБУЙТЕ! ДІЛІТЬСЯ!
ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...