пятница, 8 мая 2020 г.

За підсумками інтернет-семінару (2020)

Шановні колеги!
Завершився довготривалий інтернет-семінар "Роль бібліотеки ЗЗСО в організації екологічного виховання здобувачів освіти", під час якого понад 70 бібліотечних працівників закладів освіти Запорізької області пробували власні сили в пошуку, обробленні, візуалізації різноманітної інформації, у використанні різних сервісів для створення сучасних інформаційних продуктів, в організації командної дистанційної співпраці.
Інтернет-семінар продемонстрував, що тільки той, хто бажає відчувати себе професіоналом, має постійно займатись власним підвищенням кваліфікації. Семінар став тільки початком – відправною точкою, від якої, сподіваюсь, бібліотекарі продовжуть оновлювати / розширювати свої знання, відпрацьовувати навички щодо застосування сучасних технологій в професійній діяльності. Хотілось би, щоб всі учасники інтернет-семінару, і не тільки, розуміли: дорогу здолає той, хто йде! І справа не у віці, а в любові до професії, в прагненні до пізнання, в бажанні бути сучасним бібліотекарем нової української школи, цікавим своїм читачам... 
Тож хочу побажати всім бібліотекарям оволодівати сучасними сервісами, технологіями, нести свої знання і вміння користувачам бібліотеки (учням, вчителям) і, звичайно, своїм колегам – бібліотекарям!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...