четверг, 18 октября 2018 г.

Проведено майстер-клас

18 жовтня 2018 року на базі Енергодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 відбувся майстер-клас, який провела Немашкало Людмила Миколаївна, завідувач бібліотеки, переможець виставки "Освіта Запорізького краю - 2018" в номінації "Бібліотеки в умовах суспільства знань та реформування освіти". Вона ознайомила шкільних бібліотекарів області з досвідом щодо розвитку в учнів читацьких інтересів засобами сучасних форм бібліотечної роботи, провела практичні заняття з використанням інтерактивних завдань.
В роботі майстер-класу брали участь 27 бібліотекарів і методист НМЦ управління освіти Енергодарської міської ради Холодуліна Н.І.
З матеріалами майстер-класу та фотоальбомом можна ознайомитись на сторінці ЗапоВікі.

8 комментариев:

  1. Уважаемая Людмила Николаевна, имея 43года трудового стажа в школьной библиотеке, я много взяла на "вооружение". Квест, книжные выставки... Очередной "толчок", всплеск эмоций.Огромное спасибо администрации школы, которая так Вас поддерживает!Немного расстроены, что не имеем таких площадей, таких фондов, такой мебели!

    ОтветитьУдалить
  2. Шановна Людмила Миколаївно! Зустріч з бібліотекарем з великої букви у Вашій бібліотеці з ерудованим, креативним, комунікабельним, розумним, інтелектуальним, творчим, справжнім фахівцем своєї справи була корисною і творчою. До Вас завітали фахівці бібліотечної справи які небайдужі до своєї справи.Приємно вражена площами на яких розміщені бібліотеки та медіатека.Ви чарівна, добродушна як
    жінка. Творчої наснаги і хороших спонсорів.

    ОтветитьУдалить
  3. Дуже цікавий і змістовний пройшов майстер - клас. Адміністрація школи приділяє багато роботи поліпшенню бібліотеки. Скільки зусилля приділено в шкільній бібліотеці, щоб стати сучасним інформаційним центром. Є всі умови якісної інформаційної роботи шкільної бібліотеки. Творчість і фантазія бібліотекарів в оформленні книжкових виставок, тематичних полиць, рекламних буклетів, об'яв, різні форми роботи та відкритий доступ до книжкового фонду бібліотеки. прививаючи цим любов та інтерес до книги в користувачів.
    Ми побачили багато цікавого та пізнавального. Дякуємо за гостинність адмістрації та бібліотекарям навчального закладу. З повагою від команди яблук

    ОтветитьУдалить
  4. Приємно було відчувати, що в ЕЗОШ №7 шкільна бібліотека - це кабінет №1. Там працюють справжні фахівці інформаційного сервісу.Найбільше вразили мене територія для дитячого читання і дозвілля, яскраве оформлення книжкових виставок, виставок-інсталяцій. Людмила Миколаївна постійно працює над підвищенням своєї кваліфікації, бере участь у нових проектах та конкурсах. А це так не просто...Дуже хочеться , щоб така праця шкільного бібліотекаря цінилася на державному рівні, мала гідні нагороди.

    ОтветитьУдалить
  5. Людмила Миколаївна - активний, креативний шкільний бібліотекар, яка ознайомила нас з досвідом роботи по залученню дітей до читання. Дякуємо за змістовні практичні заняття з використанням інтереактивних завдань. Художнє оформлення книжкових виставок дуже різноманітне, і це налаштовує читачів на цікаву пізнавальну роботу. Ми вдячні тренеру і адміністрації за гостинність. З повагою від команди груш.

    ОтветитьУдалить
  6. Дякую Людмилі Володимирівні і Людмилі Миколаївні за цікавий та змістовний майстер-клас. Було чому навчитися. В творчій та доброзичливій атмосфері народилося безліч ідей для подальшого впровадження у своїй роботі.

    ОтветитьУдалить
  7. Дякуємо господарям ЗОШ №7 м. Енергодар за теплий прийом, цікаву та змістовну зустріч. Людмила Миколаївна - привітна, доброзичлива, сучасна, творча жінка. З першого моменту знайомства відчулося, що для неї бібліотекар не професія, а стан душі. В бібліотеці дуже затишно, креативно оформлені книжкові виставки, а практичні завдання майстер-класу надихнули усіх присутніх на безліч цікавих ідей. Участь у Квесті дала змогу кожному відчути себе справжнім шукачем скарбів. Дуже вдячні Людмилі Володимирівні, за організацію цієї зустрічі. З повагою команда вишеньок

    ОтветитьУдалить
  8. Шановні колеги, дуже вдячна вам за схвальні відгуки, коментарі, побажання. Ваша оцінка моєї діяльності окрилює і надихає на подальшу роботу та співпрацю з зацікавленими бібліотекарями-практиками. Дуже рада, що наша зустріч виявилася саме такою: і творчою, і змістовною, і корисною, і теплою, і..., і...Ще раз дякую всім учасникам майстер-класу за активність, творчість, креативність. Людмилі Володимирівні за допомогу в організації, підготовці, проведенні цього заходу та змістовне оформлення матеріалів на сторінці ЗапоВікі.З великою повагою

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...