пятница, 11 мая 2018 г.

Підсумки педвиставки

Завершила роботу обласна педагогічна виставка «Освіта Запорізького краю-2018». В цьому році була окрема номінація для бібліотечних працівників закладів освіти (15. Номінація «Бібліотеки в умовах суспільства знань та реформування освіти»), на яку вперше за час існування виставки було представлено аж вісім робіт. Експертиза матеріалів показала, що є роботи, які відзначаються актуальністю теми, різноманітні за тематикою, змістовністю, демонструють творчість в професійній діяльності бібліотекарів. Журі виставки відзначило кращі конкурсними роботи. Це роботи з тем:
- «Розвиток читацьких інтересів школярів засобами сучасних форм бібліотечної роботи» Немашкало Людмили Миколаївни (Енергодарська ЗОШ І-ІІІ ст. №7);
- «Шкільна бібліотека як один із інструментів національно-патріотичного виховання в сучасному навчальному закладі» Симоненко Галини Вікторівни (Токмацька ЗОШ І-ІІІ ст. № 5);
- «Використання віртуальної мережевої спільноти Google+ в діяльності бібліотеки» Попазової Вікторії Іванівни (Мелітопольська ЗОШ І-ІІІ ст. №7).
Вітаємо переможців виставки!
Висловлюємо щирі слова подяки усім бібліотекарям, що взяли участь у виставці «Освіта Запорізького краю - 2018», раді співпрацю, можливості ознайомити бібліотечних працівників закладів освіти з цікавим досвідом.
Бажаємо творчого натхнення в Вашій професійній діяльності. Нехай щоденно Вас огортає людське шанування і щира вдячність читачів та примножуються Ваші успіхи і удачі!
Запрошуємо ознайомитись з досвідом усіх колег за посиланням: http://osvitazk2018.o.zp.ua/nominacia-15

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...