воскресенье, 21 марта 2021 г.

Завершення акції

Шановні колеги,
учасники та партнери акції
"Вічно живий голос!"
Наближається до завершення робота щодо підведення підсумків мережевої акції. Було зроблено дві колективні віртуальні дошки з роботами учасників акції і додатковий документ з гарними роликами, які за певних причин не можуть бути віднесені до створеного нами відеоальманаху. 667 учасників отримали сертифікати. Підготовлено подяки партнерам, проведено статистичний аналіз участі в заході, визначено рейтинг творів Лесі Українки, які мали особливий інтерес в учасників акції тощо.
Крім того, переглянувши всі роботи та проаналізувавши їх, було написано поради-відповідь на всі питання, які задавали ви, а також на ті, на які обов’язково треба було звернути увагу ще раз, тому наполегливо рекомендую уважно і повністю прочитати "Слідами мережевої акції" та переглянути всі додатки. Сподіваюсь, що ви знайдете відповіді на свої питання і ще раз вникните в сутність мережевої акції як заходу.
Якщо хтось має бажання висловити власні думки, враження стосовно мережевої акції як форми взагалі, та проведеної акції і отриманого колективного результату зокрема, запрошую використати можливості коментування сторінки блогу "Слідами мережевої акції".
Бажаю вам успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...