суббота, 20 марта 2021 г.

Запрошуємо до інтернет-семінару


Шановні колеги!
Звертаємо вашу увагу, що 24-25 березня 2021 року буде проведено інтернет-семінар з теми “Вебресурс як інструмент формування різнобічного іміджу бібліотеки”. Планом семінару для надання відповідного сертифікату передбачено виконання робіт обсягом 8 академічних годин, з них:
- ознайомлення з наявними вебресурсами бібліотек закладів освіти та їхніми можливостями – 2 год.,
- з’ясування бажаних характеристик та технічних вимог до вебресурсу бібліотеки, спрямованого на формування її іміджу – 4 год.,
- укладання індивідуального проєкту вебресурса бібліотеки – 2 год.

Усім, хто бажає взяти участь в семінарі та отримати сертифікат, необхідно:
1. Засобами інтернет-пошуку знайти один блог чи сайт бібліотеки освітнього закладу, який, на Ваш погляд, відповідає темі семінару та ще не зазначений у документі за посиланням https://cutt.ly/wxseQjN
2. До 09-00 24.03.2021 року додати відомості про ресурс, який Ви пропонуєте, та власні дані до онлайн-анкети за посиланням https://forms.gle/AX6nC1JZDPYVr2js8
Наголошуємо: вебресурс (блог або сайт), який Ви додаватимете, не має повторювати будь-який з тих, що вже наявні в зазначеному в п.1 документі; лише за цієї умови Вам будуть нараховані години за цю частину семінару.
3. Взяти участь у вебінарі 25 березня 2021 року об 11-00 (орієнтовна тривалість онлайн-зустрічі – 3 астрономічні години). Посилання на вебінар буде розміщено 24.03.2021 на сторінці ВМО шкільних бібліотекарів на ЗапоВікі.
4. Виконати практичну роботу після вебінару: скласти проєкт структури блогу бібліотеки (власного чи прогнозованого), що призначений для вирішення задач відповідно до теми семінару.

Сертифікат за повним обсягом програми семінару буде наданий за умови якісного виконання не менше 75% пропонованого завдання до 18-00 25.03.2021.
Запрошуємо взяти участь в інтернет-семінарі!

Організатори інтернет-семінару:
Крижко Л.В., методист методичного відділу;
Стадниченко К.В., старший викладач кафедри інформатичної та технологічної освіти КЗ “ЗОІППО” ЗОР

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...