четверг, 3 марта 2016 г.

Стартует конкурс буктрейлеров


3 марта 2016 года стартовал областной конкурс буктрейлеров "Книжный калейдоскоп нескучной классики" в рамках Фестиваля любимой книги, посвященного книгам-юбилярам.
Условия участия в конкурсе размещены на странице ЗапоВики (http://zw.ciit.zp.ua/index.php/Конкурс_буктрейлерів_"Книжковий_калейдоскоп_ненудної_класики"#.D0.A0.D0.B5.)
Заходи, знакомьтесь, принимайте участие!
На старте вас ожидают приятные сюрпризы!!!
Дерзайте! Удачи!
А если хотите немножко обновить свои впечатления о конкурсе, о буктрейлере, прочитайте размышления Анны Дворной (Запорожская областная библиотека для юношества) на сколько трудно быть судьей в конкурсе буктрейлеров...
"Бути суддею обласного конкурсу буктрейлерів – важко. Тепер я точно можу так Вам про це сказати.
Адже буктрейлер – це новий вид відеороликів, який якісно відрізняється від відеоісторії чи рекламного ролику. Буктрейлер – це в першу чергу вміння зацікавити книгою за допомогою відео, а не переказування змісту, чи набір картинок з підписами під музику, чи розповідь про півжиття автора книжки, або цікавіше – розповідь про всю творчість одного письменника. Ні. Буктрейлер – це як відеоісторія, тільки не про події в житті, а про події в книжці, з елементами загадковості, створення інтриги, щоб захотілось прийти до бібліотеки і взяти ту книгу, або ж прочитати її на рідері. Ось у чому суть буктрейлеру.
Хтось думає, що чим більше і довше буде буктрейлер – тим краще – це не так, однозначно! До 3 хв. – це Ваш час, коли можна спробувати захопити увагу людини, яка дивиться на Ваше творіння по той бік екрану..."
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...