воскресенье, 3 января 2021 г.

Січневий інтернет-семінар

Шановні колеги!

Всі, хто бажає отримати ґрунтовні знання щодо організації мережевих акцій як форми популяризації читання, мають можливість стати учасниками інтернет-семінару, проведення якого відбудеться у січні 2021 року.
З метою вирішення питання щодо організації продуктивної роботи на семінарі з 04 по 20 січня розпочинається реєстрація на інтернет-семінар “Технологічні аспекти мистецтва створення мережевої акції“ за посиланням: https://forms.gle/LCtaPHuTMTMUG7g6A

В цьому ж році буде проведено марафон мережевих акцій:
  • “Вічно живий голос” (до 150-річного ювілею Лесі Українки, лютий);
  • “Книга 21 століття – читачу” (до Міжнародного дня дитячої книги та Всесвітнього дня книг і авторського права, березень-квітень);
  • “Берегині книг у вишиванках” (для бібліотекарів, до Дня вишиванки, травень).
Організатор акцій – ЗОІППО, координатор – Людмила Крижко, методист методичного відділу інституту.
Реєструйтесь для участі в семінарі. Запрошуємо до активної участі в семінарі та акціях!
Важливі вимоги для учасників інтернет-семінару: наявність особистої (не корпоративної) електронної адреси на gmail.com та бажання освоювати сучасні інтернет-сервіси. 
Про підготовку та проведення інтернет-семінару та мережевих акцій будуть повідомлення у блозі “NB - Nota Bene”  та оголошення на ЗапоВікі (сторінка “Віртуальне методичне об’єднання бібліотекарів Запорізької області”).

Шановні бібліотечні працівники, прошу знайомитись з повідомленнями та знайомити ваших читачів (вчителів та учнів). Нагадую, що у нашому блозі було вже розміщено анонс на мережеві акції.
Слідкуйте за повідомленнями у блозі «NB – Nota Bene» та на сторінках ЗапоВікі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...