понедельник, 9 сентября 2019 г.

Тренінги на 2020 рік

До відома бібліотекарів закладів загальної середньої освіти
та регіональних методичних служб! 
Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти пропонує на 2020 рік навчання на тренінгах з наступної тематики: 
Веб-інструментарій бібліотекаря закладу освіти (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Дидактичні можливості веб-сервісу Н5Р (для педагогів та бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Використання Інтернету в бібліотечній роботі (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 

Дидактичні можливості офісних додатків (для педагогів та бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Відеосервіси в роботі педагога-фахівця (для педагогів та бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів). 
Електронне портфоліо бібліотекаря (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Інтернет-засоби для організації зворотного зв’язку (feedbak) (для педагогів та бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Мережеві заходи в бібліотеці: від ідеї до реалізації (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Користувач ПК (для педагогів та бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що не мають базових навичок з ІКТ). 
Хмарні технології в бібліотечній діяльності (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Цифрові читацькі щоденники (для бібліотекарів закладів освіти усіх типів, що мають базові навички з ІКТ). 
Для планування тренінгів на 2020 рік незабаром буде запропонована попередня реєстрація. Слідкуйте за повідомленнями у нашому блозі або на сайті ЗОІППО. 
Звертаю вашу увагу, що участь у тренінгах є добровільною і безкоштовною. 
Детальніше про зміст тренінгів для бібліотекарів можна прочитати ТУТ

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...