вторник, 13 августа 2019 г.

Нагадування про семінар

Шановні колеги!
22 серпня 2019 року в Запорізькому колегіумі №98 (вул. Запорізька, 1-А) відбудеться обласний семінар методистів регіональних методичних служб або особ, що опікуються науково-методичним супроводом діяльності бібліотек закладів освіти.
На семінарі планується розгляд питань:
1. Сучасна бібліотека Нової української школи: реалії та перспективи .
2. Особливості проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека – 2020».
3. Різне. 
Просимо учасників семінару обов'язково зареєструватись за посиланням: https://cutt.ly/MwaKibo
Реєструйтесь! Чекаємо на зустріч з вами!

3 комментария:

  1. Добрий вечір! Є питання. В НУШ оцінки - таємниця. А як тепер з оцінками за стан підручників? Екранами " Живи, книго"? А підручники все дорожче коштують... Хотілось би завтра почути Вашу думку.

    ОтветитьУдалить
  2. Сьогодні проблема збереження досить дорогих підручників дійсно існує і вимагає її вирішення. Але давайте згадаємо, що таке екран "Живи, книго" та як виставлення оцінок за стан підручників впливає на їх збереження? І мабуть жоден з бібліотекарів не відповість, що виставлення оцінок та їх оприлюднення 100% впливає на збереження підручників. Минуло вже понад 40 років, як шкільні бібліотеки розпочали отримувати безкоштовні підручники, але, виходячи з вашого питання, й до цього часу нічого не придумали для фіксації факту збереження підручників ніж екран "Живи, книго" та оцінки за їхній стан. Можливо сьогодні прийшов час для того, щоб переглянути та оновити форми роботи щодо виховання в учнів культури читання і бережливого ставлення до книг взагалі, підручників зокрема, а також розробити інші стимули та запропонувати інші прийоми оцінювання стану підручників.
    До вирішення цієї проблеми спробуйте залучити свій бібліотечний актив, читачів та їх батьків. Діліться отриманим досвідом. Успіхів. Пишіть.

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...