среда, 2 января 2019 г.

Бібліотечний батл

З 08 по 26 січня 2019 року на сайті "Зимові клопоти або Новорічно-Різдвяний переполох у бібліотеці" (https://sites.google.com/view/zimniehlopoti/головна) проводиться бібліотечно-пізнавальна гра - Бібліотечний батл.
Бібліотечний батл проходить в рамках інтернет-семінару "Використання інтернет-сервісів для популяризації читання: з досвіду роботи" (Ч.2) для бібліотечних працівників закладів освіти Запорізької області.
Якщо бажаєте розібратись в окремих формах бібліотечної роботи, таких як: віртуальна виставка, веб-альманах, мережева акція, їх особливостях, організації, оформленні тощо, якщо хочете спробувати сили у використання інформаційно-комунікативних технологій в діяльності бібліотекаря, тоді пропонуємо вам взяти участь у бібліотечно-пізнавальній грі "Бібліотечний батл".
Бібліотечний батл – це змагання між командами за чітко визначеним графіком проведення гри: від формування команд, їх самопрезентації до завдань за трьома напрямами (раундами) із зазначенням термінів виконання до 3 днів на кожен раунд.
В ході гри ви:
- більше дізнаєтесь про означенні форми бібліотечної роботи;
- познайомитеся з інтернет-ресурсами: Google-документи, Wix, ThingLink, Playcast, Padlet і деякими іншими;
- на практиці відчуєте їх можливості в організації обраних форм бібліотечної роботи;
- придбаєте досвід роботи у віртуальній команді.
Якщо ви готові ризикнути і поринути з головою у віртуальну бібліотечно-пізнавальну гру, обирайте свій напрямок роботи (виставка, веб-альманах, мережева акція), знайомтесь з анонсом та реєструйтесь за посиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WjD8vlcW9Was3tJ8GUjzhne2-oG00bqLyjYXN_aAWRQ/edit?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...