суббота, 4 августа 2018 г.

Продовжуємо інтернет-семінар

Шановні колеги!
Кожен з вас певною мірою застосовує різноманітні сервіси в бібліотечній роботи, серед яких є ті, з якими ви ознайомились на тренінгах з ВЕБ 2.0 або оволоділи самостійно. Поруч з досягненнями у використанні сервісів для популяризації книги та просування читання, можливо, існують і проблеми.
Більшість учасників нашого семінару-практикуму з теми: "Інтернет-сервіси для популяризації книги" (блог "Шкільна бібліотека в меді@просторі") у відповідь на перше завдання, визначили сервіси, з використанням яких було оформлено запропоновані бібліотечні заходи, значно менше учасників здійснили спробу запропонувати власне подання цих форм.
Проте аналіз відповідей показав, що часто вами зазначаються лише сервіси, які слугують своєрідним контейнером для розробок (Google-презентація, Padlet, вікі-середовище, Google-карта тощо), а поза увагою залишаються веб-інструменти, за допомогою яких саме створено матеріали, розміщені у контейнері. Тому організатори семінару пропонують вам порівняти власну відповідь щодо визначення сервісів для оформлення бібліотечних заходів з авторським рішенням (дивіться сторінку семінару блогу "Шкільна бібліотека в меді@просторі").
Звертаємо увагу, що організатори чекають на ваші відповіді щодо інших завдань семінару, адже перше запитання було не єдиним. Переконливо просимо засобами коментування сторінки семінару відповісти на питання 1.2.2 і 1.2.3 завдання 1 та виконати завдання 2.
В разі потреби Ви можете отримати консультацію у:
- Крижко Людмили Володимирівни, методиста методичного відділу КЗ «ЗОІППО» ЗОР (тел.: 061 222 25 85; 097 403 73 52; 099 319 77 71; e-mail: bibl.zoippo@gmail.com);
- Стадниченко Кіри Валентинівни, старшого викладача кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті (тел.: 061 236 30 99; 067 308 21 41; 066 155 21 62; e-mail: avikett@gmail.com).
Чекаємо на вашу активність!!!
За цікавими формами з використанням інтернет-сервісів
майбутнє в роботі з читачами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...