пятница, 11 мая 2018 г.

Слідами тренінгу з УДК

11 травня 2018 року в Оріхівській гімназії №1 "Сузір’я" відбувся семінар бібліотекарів закладів загальної середньої освіти з теми: "Упровадження Універсальної десяткової класифікації у практику роботи шкільних бібліотек (УДК)". Учасників семінару привітали в.о. директора КЗ "Оріхівська гімназія № 1 "Сузір’я" Кудіна Н.С. та методист відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Оріхівської міської ради Масюк М.В. 
Білодід Любов Іванівна, завідувач бібліотечно-інформаційного центру гімназії, учасник обласного тренінгу з УДК у квітні 2018 року, підготовила і провела консультацію і практичне заняття з індексування нових книг за таблицями УДК. Члени методичного об’єднання розглянули та затвердили план роботи щодо переходу шкільних бібліотек Оріхівської територіальної громади з ББК на УДК.
Окрім того, Любов Іванівна поділилась з колегами досвідом щодо організації і проведення сучасних бібліотечних форм роботи з читачами. Учасникам семінару продемонстрували бенефіс кращих читачів БІЦу – переможців Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2018» та відеофільм з життя учнів гімназії.
В роботі семінару брали участь бібліотечні працівники закладів освіти Преображенської ОТГ, Комишуваської ОТГ та Таврійської ОТГ.
Семінар пройшов в теплій, дружній атмосфері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...