вторник, 19 декабря 2017 г.

Довідник з академічної доброчесності


Представляємо сучасний документ, створення якого було викликано новим законом "Про освіту" (стаття 42. Академічна доброчесність). Довідник уклали працівники Харківського національного університета імені В. Н. Каразіна.
Академічна доброчесність - це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень.
Читайте! Використовуйте!
Довідник з академічної доброчесності для школярів / уклад.: М. В. Григор’єва, О. І. Крикова, С. Г. Пєвко ; за заг. ред. О. О. Гужви. — Х. : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2016. — 64 с.
Довідник містить низку практичних порад та пояснень щодо того, як правильно робити посилання, що таке плагіат та чому важлива академічна доброчесність. Видання розраховане на учнів молодшої та середньої школи, вчителів і батьків.

1 комментарий:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...