четверг, 17 ноября 2016 г.

Готуємося до інтернет-семінару



 
Шановні колеги!
Продовжуємо серію семінарів під загальною темою: "Бібліотек@ - територія ідей та інновацій".
На порядку денному семінар:
«Нетрадиційні бібліотечні виставки як інноваційна форма популяризації літератури».
Запрошуємо вас взяти участь в семінарі, який проводитиметься КЗ «ЗОІППО» ЗОР
з 25 листопада по 25 грудня 2016 року.
Семінар відбудеться в інтернет-форматі на базі блогу «Шкільна бібліотека в меді@просторі» та освітній платформі ЗапоВікі.
Мета інтернет-семінару:
Обговорення питань щодо впровадження в практику бібліотек навчальних закладів інноваційних книжкових виставок в роботі з читачами, поширення досвіду з означеної теми.
До участі запрошуються:
Методисти регіональних методичних служб, керівники ЦБС, бібліотекарі навчальних закладів і публічних бібліотек, інші зацікавлені особи.
В програмі семінару:
1.    Виступи з досвіду роботи за темами: «Використання в практичній діяльності бібліотекарів інноваційних книжкових виставок для залучення школярів до читання та популяризації літератури».
2.    Практикум на ЗапоВікі «Оформлення інноваційної бібліотечної виставки».
Форми участі в інтернет-семінарі:
1. Виступ з досвіду використання окремої інноваційної бібліотечної виставки в роботі з читачами (у вигляді статті, презентації або засобами коментування).
2.    Підготовка матеріалів щодо оформлення інноваційної бібліотечної виставки на практикуму.
Умови участі в інтернет-семінарі:
1. Матеріали семінару будуть представлені в блозі «Шкільна бібліотека в меді@просторі» (http://schoollibrary13.blogspot.com/p/blog-page_24.html), а практикуму - на сторінці освітньої платформи ЗапоВікі (http://zw.ciit.zp.ua/index.php?title=Оформлення_інноваційної_бібліотечної_виставки._Практикум&action=edit&redlink=1).
2. Для представлення власного матеріалу на семінарі необхідно:
- підготувати виступ з досвіду роботи, розмістити його в Інтернеті за допомогою сервісу для публікації документів та надати доступ до нього;
-  надіслати посилання та коротку анотацію на виставлений виступ до 30 листопада 2016 року на електронну адресу bibl.zoippo@gmail.com;
- оформити інноваційну бібліотечну виставку, підготувати на неї документи (паспорт, фотографію і анонс на виставку), розмістити їх за зразком на сторінці ЗапоВікі до 09 грудня 2016 року.
3. Обговорення питань з означеної теми, обмін думками (коментарі, запитання і відповіді, вислови власних вражень від матеріалів семінару і практикуму, форми проведення, пропозиції та побажання тощо) можна реалізувати засобами коментування відповідної сторінки блогу або на сторінці Обговорення (Обсуждение) ЗапоВікі.
4. З матеріалами семінару можна буде ознайомитися в блозі «Шкільна бібліотека в меді@просторі» з 1 по 25 грудня 2016 року, а практикуму - на відповідній сторінці ЗапоВікі з 10 по 25 грудня 2016 року.
5. Для реалізації зворотного зв'язку, оцінки ефективності семінару, якості представлених матеріалів учасникам бажано відповісти на запитання цільової анкети.
Учасники інтернет-семінару, які представлять свої матеріали, приймуть активну участь в обговоренні проблеми та матеріалів семінару і віртуальної виставки, отримають сертифікат.
В разі потреби можна отримати консультацію у:
- методиста методичного відділу ЗОІППО Крижко Людмили Володимирівни (роб. тел. (061) 236 18 44; моб. тел.: 097 403 73 52; 099 319 77 71; skype-name krizshko-l або e-mail bibl.zoippo@gmail.com)
ЗАПРОШУЄМО ДО АКТИВНОЇ ТА ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...