понедельник, 26 сентября 2016 г.

Конкурс серед українських бібліотек



Конкурс серед українських бібліотек «Бібліотека – як сучасний інформаційний центр» (20.09.2016)
Благодійна організація "Благодійний фонд "Бібліотечна країна" в межах проекту «Жива сучасна бібліотека» у співпраці з Українською бібліотечною асоціацією запроваджує конкурс серед українських бібліотек «Бібліотека – як сучасний інформаційний центр». Метою конкурсу є відзначення професійних успіхів та творчої ініціативи серед бібліотек України та забезпечення можливості надати благодійну допомогу бібліотекам з найцікавішими заявками. За результатами Конкурсу будуть відібрані 20 бібліотек, інформація про які буде розміщена на сайті проекту. Благодійники зможуть надати допомогу обраним за результатами конкурсу бібліотекам в межах проекту "Подаруй книгу рідній бібліотеці" на сайті проекту «Жива сучасна бібліотека» www.livelibrary.com.ua
Учасниками можуть бути українські публічні бібліотеки всіх рівнів в особі представника бібліотеки. Кінцева дата подання заявки для участі – 16 жовтня 2016 р.
Поспішайте!!!
Положення про конкурс серед бібліотек
«Бібліотека – як сучасний інформаційний центр»

1.    Загальні положення
1.1. Організаторами Конкурсу є Благодійна організація "Благодійний фонд "Бібліотечна країна" у співпраці з Українською бібліотечною асоціацією.
1.2. Кінцева дата подання заявки – 16 жовтня 2016 р. Учасниками можуть бути українські публічні бібліотеки всіх рівнів в особі представника бібліотеки.
1.3 Кращі 20 бібліотек отримують гарантований приз з 20 книжок від провідних українських видавництв.
1.4 Інформація про кращі бібліотеки буде розміщена у відкритому доступі на сайті проекту. Благодійники зможуть надати благодійну допомогу обраним за результатами конкурсу бібліотекам в рамках проекту "Подаруй книгу рідній бібліотеці" на сайті проекту «Жива сучасна бібліотека» www.livelibrary.com.ua
2. Мета конкурсу
2.1. Відзначення професійних успіхів та творчої ініціативи серед бібліотек України та забезпечення можливості всім небайдужим українцям надати благодійну допомогу обраній за результатами конкурсу бібліотеці, використовуючи спеціальний сервіс на сайті проекту «Жива сучасна бібліотека» www.livelibrary.com.ua
3. Умови конкурсу
3.1 Для участі у конкурсі бібліотека має подати заявку на сайті www.livelibrary.com.ua або надіслати на адресу livelibrary.ukraine@gmail.com (вказуйте в темі листа «Конкурс серед бібліотек»). Структура заявки має бути наступною:
-          Інформація про бібліотеку (кількість читачів, бібліотечний фонд, структура підрозділів та інше) – не більше 1 сторінки.
-          Досягнення бібліотеки (реалізовані проекти, заходи, відзнаки, приклади залучення новітніх технологій та інше) – не більше 2 сторінок.
-          Концепція розвитку вашої бібліотеки як сучасного інформаційного центру – не більше 2 сторінок.
-          Цікаві фотографії, які найкраще ілюструють бібліотеку.
3.2 Критерії відбору переможців:
-          Інноваційність та оригінальність запропонованих ідей.
-          Мотивація щодо успішного розвитку бібліотеки.
-          Попередній досвід діяльності бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...